preskoči na sadržaj

Gimnazija Velika Gorica

Državna natjecanja

Kardinal Bozanić susreo se s pobjednicima vjeronaučne olimpijade

Autor: Nataša Čurić, 4. 6. 2019.

Ekipa Gimnazije Velika Gorica koja je osvojila prvo mjesto na Državnom natjecanju vjeronaučne olimpijade- Ana Marija Bradić, Lucija Medarić, Marija Medarić i Paula Sremićuz pratnju ravnateljice Brankice Žugaj i mentorice Nataše Čurić susrele su se s kardinalom Josipom Bozanićem.

Želim da uvijek vjerujete da možete nešto dobro i lijepo učiniti i da se ne bojite izazova – poručio je zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić pobjednicima vjeronaučne olimpijade na nadbiskupijskoj razini. Susret, održan u utorak 4. lipnja 2019. godine na Nadbiskupskom duhovnom stolu, započeo je pozdravom predstojnice Ureda za vjeronauk u školi prof. dr. sc. Blaženke s. Valentine Mandarić, koja je ujedno i predstavila ravnateljice škola iz kojih laureati dolaze, njihove mentore te učenike,pobjednike natjecanja.

Uslijedila je prigoda da ravnatelji, mentori i učenici postave pitanja kardinalu Bozaniću, a na samome kraju susreta Kardinal im je u znak priznanja za njihov uspjeh na natjecanju darovao medalju Majke Božje od Kamenitih vrata.


Susretu su prisustvovali i biskupski vikar za pastoral preč. Marko Kovač, mr. sc.

Gordana Barudžija, viša savjetnica za vjeronauk u Agenciji za odgoj i obrazovanje
(AZOO), član Državnog povjerenstva, Dalibor Adžić, viši savjetnik za vjeronauk u
AZOO, član Državnog povjerenstva te Tomislav Krušlin, prof., član Državnog
povjerenstva.

                                           
CMS za škole logo
Gimnazija Velika Gorica / Ul. kralja S. Tomaševića 21, HR-10410 Velika Gorica / gimnazija-velika-gorica.skole.hr / ured@gimnazija-velika-gorica.skole.hr
preskoči na navigaciju