preskoči na sadržaj

Gimnazija Velika Gorica

Državna natjecanja

Državnim prvacima Gimnazije Velika Gorica uručeni Oskari znanja

Autor: Nataša Čurić, 28. 6. 2019. 21:04

Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija dodijelila je Oskare znanja u petak, 28. lipnja u Zagrebu našim učenicima: Leonu Brnadu, državnom prvaku iz povijesti i Mariji i Luciji Medarić, Ani Mariji Bradić i Pauli Sremić, državnim prvakinjama iz vjeronauka. Riječ je o najvećem priznanju i nagradi za izniman uspjeh i postignute rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima u znanju.

 [više]

Prijem za najbolje učenike na državnim natjecanjima u Zagrebačkoj županiji

Autor: Nataša Čurić, 8. 6. 2019. 10:56

Župan Zagrebačke županije, Stjepan Kožić, primio je, između ostalih, naše gimnazijalce koji su ostvarili izvrstan uspjeh na državnim natjecanjima. Bili su to učenici: Leon Brnad, državni prvak iz povijesti i trećeplasirani iz geografije,  te državne prvakinje iz vjeronauka: Marija Medarić, Lucija Medarić, Paula Sremić i Ana Marija Bradić, uz pratnju ravnateljice Brankice Žugaj, pedagoginje Oliete Horvat Kardoš, roditelja  i mentora: profesora povijesti Matka Topolnjaka, profesorice geografije Anite Lučić i vjeroučiteljice Nataše Čurić.

 [više]

Kardinal Bozanić susreo se s pobjednicima vjeronaučne olimpijade

Autor: Nataša Čurić, 4. 6. 2019. 15:15

Ekipa Gimnazije Velika Gorica koja je osvojila prvo mjesto na Državnom natjecanju vjeronaučne olimpijade- Ana Marija Bradić, Lucija Medarić, Marija Medarić i Paula Sremićuz pratnju ravnateljice Brankice Žugaj i mentorice Nataše Čurić susrele su se s kardinalom Josipom Bozanićem.

 [više]

Leon Brnad treći na državnom Natjecanju iz geografije

Autor: Igor Subotić, 13. 5. 2019. 09:35

Osnovna škola Majstora Radovana u Trogiru bila je domaćin 26. državnog Natjecanja iz geografije za učenike osnovnih i srednjih škola. Natjecanje je, uz prigodni program, otvoreno 8. svibnja u hotelu Medena i trajalo je do 10. svibnja.

 [više]

PRVI NA DRŽAVNOM NATJECANJU IZ POVIJESTI!

Autor: Igor Subotić, 18. 4. 2019. 00:36

Učenik Leon Brnad (1. e razred), pobjednik je državnog Natjecanja iz povijesti u skupini prvih razreda!

 [više]

Gimnazija Velika Gorica na državnoj Smotri LiDraNo 2019.

Autor: Igor Subotić, 15. 4. 2019. 18:17

Državna Smotra literarnog, dramskog i novinarskog stvaralaštva - LiDraNo 2019. još jednom je, 28. put zaredom, okupila djecu i mlade, i to njih više od 500. 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 CMS za škole logo
Gimnazija Velika Gorica / Ul. kralja S. Tomaševića 21, HR-10410 Velika Gorica / gimnazija-velika-gorica.skole.hr / ured@gimnazija-velika-gorica.skole.hr
preskoči na navigaciju