preskoči na sadržaj

Gimnazija Velika Gorica

Vijesti

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ TALIJANSKOGA JEZIKA

Autor: Dolores Stojanović, Igor Subotić, 3. 3. 2014.

U petak 28. veljače 2014. u našoj je Školi održano županijsko natjecanje iz talijanskoga jezika, i to u dvjema kategorijama: gimnazije i strukovne škole.

Natjecalo se šest učenika gimnazija (tri učenika iz Gimnazije Antuna Gustava Matoša iz Samobora i tri iz naše Gimnazije) i pet učenika strukovnih škola (jedna učenica Ekonomske, trgovačke i ugostiteljske škole Samobor i četiri učenice iz Srednje škole bana Josipa Jelačića iz Zaprešića).

Mentori su bili Ljerka Perković Hnatjuk (Gimnazija Antuna Gustava Matoša, Samobor) i Iva Dubravica (Gimnazija Velika Gorica), Ivana Rožić (Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola Samobor) i Sanja Jelaković Kühner (Srednja škola bana Josipa Jelačića iz Zaprešića).

Članovi Prosudbenoga povjerenstva bili su Dolores Stojanović (Gimnazija Velika Gorica), predsjednica Povjerenstva, Ivana Rožić i Iva Dubravica.

Rezultate možete pogledati u priloženim datotekama.

 


Priloženi dokumenti:
Natjecanje_-_talijanski_jezik.zip (574.65 KB)


CMS za škole logo
Gimnazija Velika Gorica / Ul. kralja S. Tomaševića 21, HR-10410 Velika Gorica / gimnazija-velika-gorica.skole.hr / ured@gimnazija-velika-gorica.skole.hr
preskoči na navigaciju