preskoči na sadržaj
Vijesti

Srebrne badmintonašice!

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Lučić  datum: 2. 5. 2017. 11:43

Državna natjecanja iz badmintona

Djevojke: Elena Miščević, Lucija Buchberger, Ivona Trstenjak i Korina Kovačević sudjelovale su na državnom natjecanju iz badmintona i osvojile srebrnu medalju.

Mladići: Jakov Vujević, Filip Barišić, Marin Pepić i Marko Dolibašić također su sudjelovali na državnom natjecanju iz badmintona i plasirali se na visoko 4. mjesto.

Obje ekipe vodio je profesor Gordan Polan.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Lučić  datum: 24. 5. 2016. 09:50

Državno natjecanje iz atletike

Antonio Vrban, Filip Božić, Luka Sedlaček, Marko Čaić, Saša Stipić, Ivan Sindičić, Mislav Robić, Filip Gršić, Marin Ćurić, Ivan Bedenic, te voditelj i mentor Gordan Polan, prof. sudjelovali su na državnom natjecanju iz atletike i osvojili visoko 5. mjesto.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Lučić  datum: 24. 5. 2016. 09:42

Uspjeh Školskog sportskog društva

Hrvatski školski sportski savez dodijelio je priznanje Gimnaziji Velika Gorica za uspjeh postignut na završnici Državnoga prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske u šk. god. 2015./2016.

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Subotić  datum: 2. 5. 2016. 10:54

KRISTIJAN OSVOJIO SREBRO NA EUROPSKOM PRVENSTVU

5.veljače 2016. Kristijan Obrazović, učenik 1.a razreda velikogoričke opće Gimnazije, u sklopu užeg spiska Hrvatske reprezentacije, nastupio je na 43. Europskom prvenstvu u karateu na Cipru u kategoriji kadeta do 63 kg. Do finala je stigao pobijedivši reprezentativca Slovačke, Turske, Njemačke i Ukrajine. Već u prvoj borbi Kristijan je zadobio težu ozljedu nosa. Unatoč preporukama liječnika da prekine borbe, Kristijan je inzistirao nastavak. Odradio je nevjerojatne četiri borbe s frakturom nosa.
Želja za pobjedom bila je jača od boli te je porazio bahatog Slovaka rezultatom 6:2.

  :: opširnije :: 


objavio: Borna Krkač Goldie Margarith Anzulović  datum: 10. 2. 2016. 08:31

SREBRO ZLATNOGA SJAJA

Intervju S KRISTIJANOM OBRAZOVIĆEM, učenikom 1.a razreda GVG-a i dobitnikom srebrne medalje na 43. Europskom prvenstvu u karateu na Cipru


5. Veljače  2016. g. Kristijan Obrazović, učenik 1.a razreda velikogoričke opće Gimnazije, u sklopu užeg spiska Hrvatske reprezentacije, nastupio je na 43. Europskom prvenstvu u karateu na Cipru, u kategoriji kadeta do 63 kilograma. Do finala je stigao pobijedivši reprezentativce Slovačke,Turske, Njemačke i Ukrajine. Već u prvoj borbi Kristijan je zadobio težu ozljedu nosa. Unatoč preporukama liječnika da se borba prekine, Kristijan je inzistirao nastavak.

  :: opširnije :: 


objavio: Jelena Kajić Goldie Margarith Anzulović Marko Crnjak  datum: 10. 2. 2016. 08:26

Državna natjecanja 2015. -badminton

Elena Miščević, 2.d, Lucija Buchberger, 1.c, Klara Dugalić, 3.c, Ivanka Čuljak, 2.a, pod vodstvom profesora Gordana Polana, sudjelovale su na državnoj završnici natjecanja ubadmintonu za djevojke, u Dubrovniku od 4. do 6. ožujka 2015., te pritom ostvarilo 4. mjesto. Čestitamo učenicama i profesoru!

 

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Lučić  datum: 1. 12. 2015. 12:28

Velik uspjeh badmintonašica

Školsko športsko društvo naše škole je 11. veljače na poluzavršnici Badmintona za djevojke, u Jastrebarskom, ostvarilo veliki uspjeh. Učenice naše škole bile su najbolje, čime su izborile i odlazak na državnu završnicu u Dubrovnik od 4. do 6. ožujka. Pogledajte fotografije.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Lučić  datum: 13. 2. 2015. 12:22

Županijsko natjecanje u odbojci za djevojke srednjih škola Zagrebačke županije

U utorak 19.11.2013. u Srednjoj školi Vrbovec održano je županijsko natjecanje u odbojci za djevojke srednjih škola Zagrebačke županije. Sudjelovalo je 7 ekipa i natjecanje se održalo u dvije skupine (4-3).

Naše su djevojke osvojile odlično prvo mjesto.

 

 

 

 

 

 

Nakon razigravanja konačni redoslijed je:

  1. ŠSD "GVG" Velika Gorica
  2. ŠSD "Sokol" Vrbovec
  3. ŠSD "Mladost" Ivanić Grad
  4. ŠSD "Ban" Zaprešić
  5. ŠSD "Martin" Dugo Selo
  6. ŠSD "Jastreb" Jastrebarsko
  7. ŠSD "Samoborac" Samobor
  :: opširnije :: 


objavio: Gordan Polan  datum: 11. 2. 2014. 16:28

Državno prvenstvo u odbojci za djevojke

Čestitamo Mariji Uzelac, Mariji Radoš, Mariji Vuglenović,Viti Čosić, Aleksandri Bilić, Tei Sakač, Ružici Bajić, Ani Visković, Ivoni Domić, Matei Radoš, Anamariji Knezović, Mariji Dugalić i voditelju Šunić Nenadu na izvrsnom rezultatu na državnom prvenstvu iz odbojke, koje je održano od 1. do 3. svibnja 2013. u Poreču.

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Lučić  datum: 8. 5. 2013. 16:53

JUNIORSKA PRVAKINJA HRVATSKE

U subotu 6. travnja 2013. godine u sportskoj dvorani "Mavrinci", Čavle, održano je juniorsko prvenstvo Hrvatske u taekwondou za 2013. godinu na kojem se natjecala naša učenica Dorotea Cvetković.

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Subotić  datum: 15. 4. 2013. 20:36

USPJEH FLORETAŠA ERICA DINKOVIĆA

U ponedjeljak 8. travnja na Svjetskom juniorskom i kadetskom prvenstvu u Poreču održana su natjecanja u floretu za kadete. Nastupio je naš učenik Eric Dinković i postigao dobre rezultate.

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Subotić  datum: 15. 4. 2013. 20:25

NAJBOLJI VELIKOGORIČKI SPORTAŠI GIMNAZIJALCI Vijest ima dokument u privitku

U srijedu (30. siječnja 2013.) su u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici dodijeljene nagrade najboljim velikogoričkim sportašicama i sportašima u 2012. godini.

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Subotić  datum: 2. 2. 2013. 17:42

Odbojkašice Gimnazije na državnom

Naše odbojkašice vratile su se sa završnice državnog natjecanja školskih sportskih društava sa osvojenim odličnim 4. mjestom. Iako su djevojke svim srcem prizivale medalju ne možemo i ne smijemo biti nezadovoljni. Na završnici je sudjelovalo 6 najboljih ekipa iz naše države. Sve su bile izuzetno tehnički i taktički pripremljene i u tako jakoj konkurenciji 4. mjesto predstavlja izuzetan uspjeh. Gimnazija Velika Gorica i njeno Školsko športsko društvo GVG trebaju biti zadovoljni i ponosni na svoje sportaše jer nastavlja se niz sudjelovanja na završnicama državnog natjecanja koji je neprekinut već 10-tak godina. Pogledaj fotografije!

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Lučić  datum: 6. 6. 2012. 16:38

Kros-kravate na malteškomu tlu

Hrvatski školski športski savez ove je školske godine poslao čak sedam reprezentacija na svjetska školska prvenstva u čak pet sportova. Jedan od sportova bio je i kros, a hrvatsku su reprezentaciju činile učenice naše Gimnazije (Matea Radoš, Anamarija Knezović, Barbara Goršeta, Ružica Bajić, Marta Krilčić i Romana Madžar) i učenici Srednje strukovne škole Velika Gorica (Ivan Malić, Mislav Kovačević, Petar Vukadin, Franjo Baković, Josip Nedić i Silvestar Krajinović).

Hrvatsku su reprezentaciju na Svjetskom školskom prvenstvu u krosu u La Valleti na Malti (od 25. do 30. ožujka 2012.) pratili njihovi mentori (Gordan Polan, prof. Gimnazije Velika Gorica i Dragan Bulatović, prof. Srednje strukovne škole Velika Gorica), Brankica Žugaj, prof., ravnateljica Gimnazije Velika Gorica, Stjepan Kos, prof., ravnatelj Srednje strukovne škole Velika Gorica te gospodin Dražen Barišić, gradonačelnik Velike Gorice.

U vrlo jakoj konkurenciji djevojke su uspješno otrčale dionice od 3000 metara i osvojile 21. mjesto. Mladići su zbog problema s ozljedama, nažalost, ostali bez plasmana, a u pojedinačnoj konkurenciji između 120 natjecatelja 8. je mjesto osvojio Ivan Malić.

Čestitamo!

Pogledajte fotografije!

  :: opširnije :: 


objavio: Igor Subotić  datum: 12. 4. 2012. 22:09

Gimnazija na SVJETSKOM prvenstvu u krosu

Mislili smo da ne može bolje. Nakon dvostruke krune i po drugi put osvajanja prvog mjesta na državnom natjecanju u krosu za učenice srednjih škola, našoj Gimnaziji stigao je službeni poziv na SVJETSKO školsko prvenstvo koje će se održati koncem mjeseca ožujka 2012. godine na Malti.

  :: opširnije :: 


objavio: Zlatko Knezović  datum: 5. 10. 2011. 20:55

I ove godine prvaci!

Čestitamo vrijednim sportašima i sportašicama i njihovim mentorima, profesorici Kirin i profesoru Polanu  na još jednoj sezoni iznimnih rezultata:

Natjecanje Osv. mjesto
Rukomet (ž) 3.
Odbojka (ž) 1.
Košarka (ž) 3.
Košarka (m) 2.
Kros (ž) 1.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Lučić  datum: 19. 4. 2011. 11:06

Sportaši na državnom natjecanju  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Lučić  datum: 26. 5. 2010. 17:17

Državni prvaci Kros 2010.

kros

Čestitamo učenicama Gimnazije: Moniki Delač, Ivi Bago, Josipi Vujević, Mireli Delić na osvojenom 1. ekipnom mjestu na državnom natjecanju Kros 2010!

pogledajte foto galeriju državnog natjecanja

Kros 2010

  :: opširnije :: 


objavio: Kristina Lučić  datum: 17. 5. 2010. 10:28
» Arhiva naših vijesti    
 

preskoči na navigaciju