preskoči na sadržaj

Gimnazija Velika Gorica

Login

Uspomene
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Humanitarni božićni sajam za SOS dječje selo Lekenik

Kada smo se odlučili za projekt „Humanitarni božićni sajam“, nismo mogli pretpostaviti s koliko će ljubavi i entuzijazma u njega krenuti naši učenici. Svojim su radom i idejama u najljepšem svjetlu započeli ovu našu, nadamo se, odsada tradicionalnu akciju.


Sajam se održao zadnji dan prvoga polugodišta, 21. prosinca 2012. godine. Na njega su bili pozvani, osim roditelja i prijatelja, svi građani Velike Gorice. Oni su na sajmu mogli kupiti prigodne božićne poklone, ukrase i kolače, a najzanimljivija ponuda, koje se dosjetio najuspješniji 4. e razred, bila je tombola s isprikama za pojedine predmete.

Svakako, najljepši trenutak za nas bio je posjet SOS dječjem selu 23. siječnja 2013. godine kada je naša ravnateljica Brankica Žugaj u ime učenika i profesora predala poklone – tri LCD televizijska prijamnika (fotografije priložene u nastavku).

Gostoprimstvo koje smo doživjeli od gospodina Marija Čovića, upravitelja SOS dječjega sela, gospođe psihologinje i djelatnika Sela ostat će trajna uspomena, a toplina domova i osmijeh djece zauvijek će ostati u našim srcima.

Snježana Idžaković-Rožanković, prof.Priloženi dokumenti:
P1010008.JPG (1.02 MB)
P1010013.JPG (1.13 MB)
P1010017.JPG (1.21 MB)
P1010024.JPG (1.05 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju