preskoči na sadržaj
Uspomene

Prve goričke karaoke - Za dobra stara vremena

Za ona dobra stara vremena – pjesma je kojom su prve goričke karaoke za velikogoričke učenike otvorili gradonačelnik Dražen Barišić i zamjenik Stjepan Kos. U pjevanju su im pomogli dečki iz sastava Zakon šutnje, Snježana Špehar i svi učenici koji su i sami nestrpljivo čekali svoj red nastupa.


Učenici su bili podijeljeni u grupe, a svi su nosili majice „Cuga je tuga“, kako bi se i na taj način dala podrška gradskoj kampanji protiv točenja i prodaje alkohola mlađima od 18 godina.
Karaoke su održane na otvorenoj pozornici u parku dr. Franje Tuđmana u sklopu Goričkih večeri.

Na natjecanje u karaokama prijavilo se pet osnovnih i dvije srednje škole, a pobjednici su određeni upravo u te dvije skupine. O pobjedničkoj grupi odlučio je žiri u sastavu: Gradonačelnik Dražen Barišić, voditelj programa Frano Ridjan i dečki iz grupe Zakon šutnje, koji su kasnije i zabavljali okupljene.

Prvo mjesto u kategoriji osnovnih škola pripalo je OŠ Eugena Kvaternika i pjesmi „Kad se prijatelji rastaju“, a prvo mjesto u kategoriji srednjih škola  Gimnaziji Velika Gorica s pjesmom „Da si moj“.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Lučić   datum: 23. 6. 2010.
preskoči na navigaciju