preskoči na sadržaj
Vijesti s edukacija

E-učitelj radionica u sklopu E-škole projekta


Jučer, 3.10. 2016 od 11 do 16 sati, održana je E-učitelj radionica u Gimnaziji Velika Gorica. Zahvaljujući dinamičnoj mladoj predavačici Danijeli Takač iz Algebre, uspješno smo se educirali na području e-učenja. Radionici su prisustvovali nastavnici STEM predmeta Ines Matoković, Višnja Štajdohar, Kristian Golubić, Helena Habčić, Vesna Lastrić, Đurđica Maskalan i Ivona Matković. Također su im se pridružili i nastavnici Dolores Stojanović, Elen Zubek, Nina Grčić, Martina Lacković, Ivana Petravić, pedgoginja Olieta Horvat Kardoš, knjižničarka Helena Podvorac i koordinatorica e-škole projekta Kristina Lučić.

Usvajajući teoretska znanja o e-učenju, paralelno smo osmišljavali vlastiti obrazovni sadržaj koji ćemo provoditi putem e-učenja radeći u manjim skupinama, te će se  isti nadograđivati u skladu s napretkom teoretskih znanja. Kroz praktičan rad na ovoj radionici upoznali smo se s online servisom za pohranu podataka u oblaku - Google Diskom te svladali rad u sljedećim alatima: Google Docs - za dijeljenje dokumenata i suradnju, Bubbl.us - za izradu konceptualnih mapa te Moovly  - za samostalnu izradu animiranih videa.

Ovo je tek prva u nizu radionica E-škole projekta, koji provodi Carnet u suradnji s Algebrom, a naša Škola se uspješno uključila, uz izrazitu motivaciju i želju da se proces odgoja i obrazovanja osuvremeni i obogati.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Lučić   datum: 4. 10. 2016.
preskoči na navigaciju