preskoči na sadržaj

Gimnazija Velika Gorica

Državna natjecanja

Prijem za najbolje učenike na državnim natjecanjima u Zagrebačkoj županiji

Autor: Nataša Čurić, 8. 6. 2019.

Župan Zagrebačke županije, Stjepan Kožić, primio je, između ostalih, naše gimnazijalce koji su ostvarili izvrstan uspjeh na državnim natjecanjima. Bili su to učenici: Leon Brnad, državni prvak iz povijesti i trećeplasirani iz geografije,  te državne prvakinje iz vjeronauka: Marija Medarić, Lucija Medarić, Paula Sremić i Ana Marija Bradić, uz pratnju ravnateljice Brankice Žugaj, pedagoginje Oliete Horvat Kardoš, roditelja  i mentora: profesora povijesti Matka Topolnjaka, profesorice geografije Anite Lučić i vjeroučiteljice Nataše Čurić.

Zagrebačka županija je, na prijemu u Samoboru, nagradila učenike osnovnih i srednjih škola koji su jedno od prva tri mjesta. Najuspješnijima su nagrade - poklon bonove uručili župan Stjepan Kožić i njegova zamjenica Nadica Žužak.

„Zahvala djeci na rezultatima koje su ostvarili, a mentorima što su ih vodili i podržavali. Kada na jednome mjestu okupite toliki broj izvrsnih mladih ljudi, onda se sigurno može reći da županija ima budućnost“, rekao je župan.

Prijem je organiziran već 16. godinu za redom. Zanimljivo izlaganje „Uči ili si gotov!“, uspostavivši odličnu komunikaciju s prisutnima, održala je Daniela Miljan, certificirana medijatorica.

 

Još jednom čestitamo našim učenicima na izvrsnim rezultatima!

 
CMS za škole logo
Gimnazija Velika Gorica / Ul. kralja S. Tomaševića 21, HR-10410 Velika Gorica / gimnazija-velika-gorica.skole.hr / ured@gimnazija-velika-gorica.skole.hr
preskoči na navigaciju