preskoči na sadržaj

Gimnazija Velika Gorica

News

Međunarodno online natjecanje Best In English

Autor: Ljerka Bačurin, 4. 12. 2018.

English Club Gimnazije Velika Gorica sudjelovao je na međunarodnom online natjecanju Best In English u poznavanju engleskoga jezika. Natjecanje za učenike u dobi od 15 do 19 godina već osmu godinu za redom organizira The Institute for Competencies Development iz Republike Češke, a sudjelovati mogu učenici diljem svijeta.

Na prošlogodišnje natjecanje prijavilo se 750 škola iz 29 različitih zemalja svijeta, a ukupno je sudjelovalo  17 612 učenika. Ove godine naša Škola je sudjelovala prvi put, a  predstavljalo ju je 19 učenika 4. razreda i 1 učenik 1. razreda, članovi izvannastavne aktivnosti English Club. Natjecanje se održalo 30.11.2018, a učenici su imali priliku provjeriti i dodatno uvježbati svoje digitalne i jezične vještine. Prije početka natjecanja učenike je pozdravila ravnateljica Škole, dr.sc. Brankica Žugaj, a koordinatorica natjecanja bila je Ljerka Bačurin, prof. savjetnik. S nestrpljenjem očekujemo objavu rezultata.
CMS za škole logo
Gimnazija Velika Gorica / Ul. kralja S. Tomaševića 21, HR-10410 Velika Gorica / gimnazija-velika-gorica.skole.hr / ured@gimnazija-velika-gorica.skole.hr
preskoči na navigaciju